Uitbreiden naar Frankrijk? Praktisch advies & online marketing voor de Franse markt via France-Compagnie.

France-Compagnie is hét advies- en bemiddelingsbureau voor Nederlandse bedrijven met Frankrijk als volgende stap. Wij helpen bij het zetten van de eerste stappen, adviseren in online marketing, sturen waar nodig bij op strategisch vlak en regelen die Franse je ne sais quoi die ervoor zorgt dat jouw internationale aanwezigheid op de Franse markt een groot succes wordt.

Strategisch advies

France-Compagnie kan je bedrijf voorzien van passend strategisch advies bij de realisatie van jouw groei-ambitie richting het buitenland: Welke aanpassingen zal je moeten doorvoeren op het gebied van communicatie en webmarketing? Is het aanvragen van een kickstartvoucher voor jouw bedrijf een goede optie? Welke internationalisatieroute past bij je bedrijf en ben je klaar voor het managen van een intercultureel team? Bij deze en meer vraagstukken kan France-Compagnie je helpen.

Marketing

France-Compagnie zorgt voor de beste manier om je Franse doelgroepen te benaderen. Zo vergroot je je klantbestand én je omzet. Bij het veroveren van een nieuwe, onbekende markt zal je merk opnieuw naam moeten maken. Onze marketeers helpen bezoekersverkeer richting je website te genereren, naamsbekendheid op te bouwen, je merk te verstevigen en daarnaast bestaande marketingstrategieën op de behoefte van je nieuwe markt aan te passen. En wij zijn altijd omzet- en resultaatgericht!

Franse markt

France-compagnie zorgt ervoor dat je website en je bedrijf aan de Franse juridische regelgeving én de verwachtingen van de klant voldoet. Wij regelen daarnaast de vertalingen, het aanvragen van een Frans BTW, de BTW-aangifte, een postadres en webdomein. Waarom? In Frankrijk wordt veel waarde gehecht aan l’origine française. Hoewel de Franse klant erg openstaat voor internationale webshops, wil men zich er voorafgaand aan een eventuele aankoop van verzekeren dat de website betrouwbaar is.

Ik ben daarnaast betrokken bij...

TravelMark

Jouw doelgroep bereiken? Genereer traffic naar de site van jouw camping of vakantiepark via de platformen van TravelMark: o.a. glamping.nl, kids-campings.com en campingnavigator.com.

Lees meer over dit bedrijf »