Ondernemer in leisure & international business

Hey! Aangenaam kennis te maken. Op deze pagina vind je meer informatie over mij en de onderwerpen die mij bezighouden. Ik sta altijd open voor contact en innovatieve ideeën. Neem gerust eens contact met mij op.

Mijn verhaal

Hoe ik in het ondernemerschap terecht kwam? Dat begon als jongetje van 7: met mijn vader, die een goedlopende handel had in het verkopen van boeken op de markt, mocht ik tijdens Koninginnedag meehelpen op de kraam. Het hoogtepunt was dat ik van het geld dat ik zelf verdiend had door het verkopen van de kinderboeken iets leuks mocht kopen.
 
In 2009 ben ik officiëel ondernemer geworden toen ik mij inschreef bij de Kamer van Koophandel met mijn eerste bedrijf: Jobs4Leisure, inmiddels moederbedrijf van TOP Animation. Ik had al een aantal jaar voor Double-A (voorloper van TOP Animation) gewerkt toen de mogelijkheid kwam het bedrijf over te nemen. Dat stelde me voor een keuze: voor mezelf beginnen of een aanbod aannemen om te gaan werken bij een groot bedrijf in Frankrijk. De afweging lag tussen in het diepe springen, eigen baas worden, of werken in het buitenland – iets dat ik al vaker had gedaan. Ik koos voor de grootste uitdaging.
 
Met een groep mensen aan iets bouwen blijft namelijk het mooiste dat er is. Dat doe ik nu bij de bedrijven waar ik met trots deel van uitmaak. Neem gerust eens een kijkje!

Met een groep mensen aan iets bouwen blijft namelijk het mooiste dat er is.

Trendspecial De Glamping (R)evolutie


Het meest complete overzicht van unieke ‘Glamping accommodaties’, het Nationale Glamping onderzoek 2022, trendartikelen en achtergrondverhalen uit de praktijk.

"Anno 2022 is Glamping eigenlijk niet meer iets voor de happy few, maar eerder een nieuwe standaard voor kamperen. Mede gevoed door het veranderende vakantiegedrag door de Corona-crisis voorspellen we dat de Glamping markt nog verder zal groeien en vonden we het hoog tijd om een overzicht te maken waarin je in een oogopslag kan zien waar je moet zijn in de Glamping branche."

***Nu voor een speciale aanbieding van 49,- euro excl. BTW.
Bestel direct
Richard Otten - Ondernemer in vrije tijd, recreatie & toerisme

Fun facts

Het zou kunnen dat je mijn pagina bezoekt omdat je een aflevering van mijn podcast hebt geluisterd of omdat je mij via Linkedin op het spoor bent gekomen. Aangenaam. Om het je makkelijk te maken, geef ik je hier en paar wist-je-datjes over mijzelf.

Richard Otten - Ondernemer in vrije tijd, recreatie & toerisme

Neem contact op

Ik sta altijd open voor een samenwerking en ben beschikbaar als spreker voor jouw seminar of evenement. Neem gerust eens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.