Mijn podcast

In de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd praat ik elke aflevering met een interessante gast uit de sector die mij zo aan het hart gaat. Samen hebben we het over de laatste trends en ontwikkelingen en bespreken we de innovatieve mogelijkheden. 

Toerisme, recreatie en vrije tijd

In de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd praat ik samen met Co-host Merlijn Pietersma met interessante gasten over hun bevindingen uit onze sector waarbij ik zo betrokken ben. We hebben het over de laatste ontwikkelingen en opvallende trends op het gebied van toerisme, vrije tijd en recreatie. Er staan inmiddels meer dan 25 afleveringen online verspreid over 3 seizoenen. We zijn gekoppeld aan alle bekende Nederlandse online vakbladen zoals Pretwerk.nl, Recreatief Totaal en RVK.nl. 
 
Ik sprak o.a. met Gerrit-Jan Hagedoorn van de Beerze Bulten, Michael van Hoorne van van Hoorne Entertainment en Rutger van de Maat van vakantiepark Mölke. Met meer dan 600 unieke luisteraars per aflevering is het een belangrijke B2B podcast in de recreatie sector. Wil jij ook te gast zijn in de podcast of jouw bedrijf promoten? Informeer naar de mogelijkheid voor een gesponsorde aflevering of een mediapartnership.

Met meer dan 900 unieke luisteraars per aflevering een belangrijke B2B podcast

Deze podcast wordt mogelijk gemaakt door Ginder (voorheen Seinpost en ZKA Leisure Consultants, hét adviesbureau voor de reisbranche) en Red Online Marketing: dé online marketing specialist in de reis- en recreatiebranche in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.


Richard Otten - Ondernemer in vrije tijd, recreatie & toerisme

Neem contact op

Ik sta altijd open voor een samenwerking en ben beschikbaar als spreker voor jouw seminar of evenement. Neem gerust eens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.