Mij als spreker voor jouw evenement?

Alles is mogelijk! Met liefde spreek ik over mijn ervaringen uit de ondernemende recreatieve sector tijdens jouw beurs, seminar, of podcast.

Neem contact op
Neem contact op

In 2009 ben ik officieel ondernemer geworden toen ik mij voor het eerst inschreef bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien ben ik volop het avontuur aangegaan en heb ik inmiddels meerdere bedrijven kunnen oprichten. Die eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel blijft altijd een mooi moment. Meer weten >>

Met onder andere TeamAnimation, RED Online Marketing en Campingnavigator heb ik via Decisions HPA een webinar mogen verzorgen over marketing in de recreatieve sector.

Tijdens onder andere de Vakantiebeurs, The Glamping Show in Birmingham (UK) en meermaals The Global Glamping Summit in Denver (USA) heb ik gesproken over de Europese Glampingmarkt en de huidige trends.

Op verschillende (hoge)scholen geef ik trainingen en gastcolleges over ondernemen, toerisme en werken in Frankrijk. Daarnaast verzorg ik op oproepbasis de vakken Event Management en Toerisme aan de TIO Hogeschool.

Tijdens mijn eigen podcast over recreatie en vrije tijd verwelkom ik iedere aflevering interessante gastsprekers waarmee ik het heb over trends in het toerisme.

– MIJN PROJECTEN –

Verder heb ik verschillende projecten, workshops of adviestrajecten mogen doen voor onder andere Vacanceselect, Zoover, Yala Luxury Canvas Lodges, Aventus Apeldoorn, Rijn IJssel MBO en RED Online Marketing. Meer weten >>