Richard als spreker

Mij inhuren als spreker voor jouw evenement? Alles is mogelijk! Met liefde spreek ik over mijn ervaringen uit de ondernemende recreatieve sector tijdens jouw beurs, seminar, of podcast.

 

Aanwezig op verschillende evenementen

Ik ben regelmatig te zien en te horen op grote evenementen als de Vakantiebeurs, Glamping Summit USA of The Glamping Show UK, maar kom net zo graag op kleine bedrijfsevents. Daarnaast verzorg ik gastcolleges over Event Management en toerisme op bijvoorbeeld TIO University of Applied Sciences, Buas in Breda en Inholland Hogeschool. Ook heb ik meegewerkt aan verschillende webinars en online sessies van o.a. Decisions HPA en Red Online Marketing.

Een energieke, betrouwbare en interactieve spreker

Als je mij als spreker voor je bedrijfsevenement, webinar, hogeschool college of universiteits project, dan haal je een energieke, betrouwbare en interactieve spreker in huis. Graag praat ik over onderwerpen als ondernemerschap, toerisme en recreatie of event management. Ik weet veel van de (luxe) kampeermarkt, online marketing en personeelsmanagement. 

De podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd

In de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd praat ik met interessante gasten over hun bevindingen uit onze sector waarbij ik zo betrokken ben. We hebben het over de laatste ontwikkelingen en opvallende trends op het gebied van toerisme, vrije tijd en recreatie.

Langskomen in de podcast of je bedrijf promoten? Dat kan! 

"Richard is een energieke en krachtige spreker en interviewer en een waar genoegen om mee samen te werken."
Merlijn Pietersma
Ginder
Richard Otten - Ondernemer in vrije tijd, recreatie & toerisme

Neem contact op

Ik sta altijd open voor een samenwerking en ben beschikbaar als spreker voor jouw seminar of evenement. Neem gerust eens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.