Gastsprekers

Iedere aflevering nodig ik een nieuwe spreker uit om samen de ontwikkelingen in de toeristische sector te bespreken. Op pretwerk.nl, website voor alles dat te maken heeft met ondernemerschap in de recreatiesector, lees je leuke stukken over mijn afleveringen. Bezoek pretwerk.nl >>

Wouter van der Meer

GASTSPREKER AFL. 5

Wouter van der Meer is parkmanager van kindercamping De Zandstuve in Hardenberg. Wouter is goed bedreven in het automatiseren van processen – en dat kwam goed van pas tijdens de coronacrisis. ‘Dicht bij je gast blijven door te automatiseren,’ is de kern van zijn boodschap. Zo zorgt hij voor een nog betere gastbeleving en is de Zandstuve klaar voor de toekomst.

Kampeerdorp de zandstuve

Peter Brouwer

GASTSPREKER AFL. 8

Peter Brouwer is een aantal jaar geleden gestart met een innovatief idee: de Recreatheek – een naam die je inmiddels overal op campings en vakantieparken terug hoort komen. ‘We hebben in de coronacrisis wel veel nieuwe kennis opgedaan over audio-visuele toepasingen. Die zullen we zeker ook in onze nieuwe programma’s gaan toepassen.’

De Recreatheek

Zelf langskomen als gast bij mijn podcast? Leuk! Neem vooral contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Beluister mijn podcast

Luister mijn podcast

Met Peter Brouwer van Recreatheek behandelen we …

Met Pim Jansen van Chaletplus bespreken we …

Met Margeet Papamichael van Clear-Associates.com behandelen we …

Met Wouter van der Meer van Kampeerdorp de Zandstuve heb ik het over …

Met Danny Paerl van onder andere Bungalowpark Hoenderloo en Glamp Outdoor Camp praat ik over …

Met Goof Lukken van Vrijetijdskennis.nl, senior lecturer aan de Universiteit Breda bespreken we …

Met Ivo van der Vlis van Yala Canvas Lodges praat ik over …

Met Rutger van de Maat van Mölke en Supertrips.nl behandelen we …

Mij uitnodigen als spreker?

Regelmatig ben ik te horen bij verschillende beurzen en evenementen. Daar spreek ik over ondernemerschap en mijn bevindingen uit de toeristische branche.

– TE HOREN BIJ –

Meer weten